SERVICE ABOVE SELF

Rotary International is een vereniging van vertegenwoordigers uit het zakenleven, de administratie en de vrije beroepen die zich bewust willen inzetten voor de anderen, in een wereldwijde actie van dienstbetoon.

Leden van de Rotary willen in hun beroepsleven een hoogstaande beroepsethiek uitdragen en alles in het werk stellen om de vrede en de verstandhouding onder de mensen en de volkeren te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, taal, huidskleur, nationaliteit, filosofische of godsdienstige overtuiging.

Activiteiten

Rotary 't Vrije organiseert tal van activiteiten. Op de verschillende subpagina's kan je een overzicht terugvinden van activiteiten die de club organiseert. Hou deze activiteitenpagina in de gaten want op regelmatige tijdstippen verandert de inhoud. Op die manier blijf je op de hoogte van de nieuwste initiatieven van onze club. Want ook jouw enthousiaste aanwezigheid zorgt voor de nodige steun.

De leden van 't Vrije zijn telkens de drijvende kracht achter elke organisatie. Volledig belangeloos. Want hoe harder we ons inzetten, hoe groter de extra steun voor de verschillende sociale projecten.

Dat is Rotary.